3. opdatering 2021

Lidt nyt fra slaget i Ollerup.

Til min store tilfredshed, blev Ddb’s flyveplan vedtaget. Dette betyder at jeg i 2021, vil  koncentrer mig om alle flyvninger på Ddb’s flyveplan, dog med stor fokus på ungerne. Det betyder også, at jeg ikke deltager på Sektion 31’s flyvninger i år, fordi jeg anser Ddb’s flyveplan som komplet til mine mål og ønsker.

Med hensyn til træning 2021. Er det min plan, at lave nogle aftale med medlemmer i foreningen og noget fælles træning til Tyskland i ugerne op til Ddb start i uge 20 og senere det samme for ungerne med start i uge 25. I uge 26 vil ungerne også komme afsted til enten Lüneburg eller Soltau, så de holdes i gang til Celle i uge 27 🙂 Selvfølgelig hvis Corona og vejret tillader det. Hvis der er plads i vognen, gælder det også for andre medlemmer på Fyn.

Til det nye projekt One Loft, har jeg nu fået vaccineret 4 unger. Af disse skal der vælges 2, som skal til Derby Zagreb. Helle og Jens Pedersen 076 hjælper med tilmelding og transport. En stor tak herfra 🙂
Der skal også med til Ostseerennen, Parrene til dette, sættes sammen den 20/2, da ungerne skal afleveres den 28/4-21.  Her er Kaj Andersen 220 der klarer det praktiske :-). Også stor tak til ham.
Når ungerne er valgt, vil jeg ligge stamtavlerne på hjemmesiden 🙂
Se under fanen One Loft 2021 🙂

Jeg har nu 45 unger, som alle har klaret sig fint, på trods af det lidt uvante vintervejr med masser af frost. Der vil løbende blive sorteret og tjekke op på dem nu, inden de skal ud og  på taget for første gang.
Det næste stykke tid, vil jeg lige opveje hvor mange unger der skal tages i 2 kuld. Da nogle af de unge duer ikke fik unger første gang .

God vind derude og pas godt på jer selv.