1. opdatering for 2021 :-)

Ja mens man arbejder hjemmefra i denne Corona tid, er der jo lidt mere tid til duerne. Der er nu født 26 unger i det nye slag.
Opdatering på slaget, det fungere faktisk rigtig godt i kulden, dog er jeg nød til at montere en tagrede på forsiden, østen vind og regnvejr kan få vandet til at løbe ind ved sputnikkerne.

På avlsslag er der kommet lidt mere fornyelse, 1 par fra  Henrik Meldgaard 070 som skal hjælpe med at lave unger til Oneloft slag og selvfølgelig også unger til Ollerup 😀

Planen for de næste uger, er lige at afvente Ddb’s tiltag med afstemning om flyveplanen 2021-22. Og derefter at lave en træningsplan op til den nye sæson.
Da der ikke er meldt noget som helst ud fra sektion 31 om sæsonen 2021, sidste indlæg på hjemmesiden er fra den 5/8-2020, vil dette slet ikke indgå i mine planer for duerne i år. Jeg ser ingen grund til at bruge tid og penge på det i 2021.
Til gengæld vil jeg gøre en indsats for, at man kan lave noget træning for dem, som kunne tænke sig træne sammen på Fyn, hvis eller når vi igen kan få lov til at kører til Tyskland igen.

Sportslig hilsen og pas på jer derud.